Memories Villa - Relaxation, Joy, Memories

Memories Villa offers 4 rooms with private bathroom upstairs, kitchen, dining area, living room, bathroom on the ground floor. The guest house is only fully rented. The price does not include VAT. All rooms are identical.

4 rooms

Description of the villa:

A spacious living room, a dining area, a TV, a fully equipped open-space kitchen, a refrigerator, a service toilet with a soap dispenser and an automatic hand dryer make up the ground floor.
Underfloor heating completes the pleasure of spending the day in the ground floor area. 
Four large rooms with Queen size beds, LED TV, wireless internet, offering a special comfort thanks to the fluffy carpet, each with its own bathroom equipped with shower, hairdryer make up the floor where you will have a well-deserved rest.
ECO friendly
We set out to respect and be environmentally friendly. In this regard:
 – we installed a micro-sewage treatment plant, the Moieciu de Sus resort not being connected to a centralized water and sewerage network (although we are in 2022),
 – I installed a water heating system with solar panels
 – we installed LED bulbs with low energy consumption throughout the boarding house as well as presence sensors where the situation allows.
We are convinced that we will be supported in this endeavor by the tourists who visit us and who will actively support us through a responsible consumption of water, heat and electricity.
Ion Gabriel OvidiuIon Gabriel Ovidiu
12:34 29 Mar 22
Locatie super. Curatenie impecabila, personal foarte amabil. Recomand
Mihaela IMihaela I
16:48 20 Mar 22
Recomand cu caldura vila Memories. Am fost 2 nopti cu familia si ne-am simtit minunat. Vila este spatioasa, calduroasa, practica si mobilata cu mult gust. Ce ne-a incantat inca de la intrare a fost incalzirea prin pardoseala de la parter, un detaliu care nu pare semnificativ la prima vedere dar care conteaza atunci cand exista.Camerele sunt mari si calduroase, cu baie proprie. Saltelele de pe paturi sunt de calitate si sunt o garantie pentru un somn odihnitor. Noi am avut nevoie de un pat suplimentar care s-a dovedit si el la fel de calitativ ca cele deja existente.Bucataria pune la dispozitie toate lucrurile necesare pentru a lua masa la vila. De asemenea in foisor exista si un gratar ce poate fi folosit.Trebuie sa mentionez si localizarea vilei: un peisaj superb oriunde ai privi in jur. Noi am avut parte si de zapada ceea ce a facut peisajul feeric.Gazdele sunt foarte primitoare si receptive oricaror cerinte suplimentare, niste oameni extraordinari. Pentru un sejur minunat, faceti-le o vizita! ☺️
Florica MihaiFlorica Mihai
08:59 28 Feb 22
O locație super frumoasă și condiții foarte bune ..le mulțumim frumos tinerilor proprietari 🤗👏
Bordeianu GabrielBordeianu Gabriel
17:10 20 Feb 22
Gazde foarte primitoare ! Curatenie ireprosabila!! A fost o vacanta reusita !!
Corina MCorina M
08:24 03 Feb 22
Casa este noua, camerele sunt foarte mari, curat, cald si miroase foarte bine in bai 😉. Totul arata ca in poze. La 3 case distanta este un derdelus si un patinoar. Gazda este foarte faina, ne-a ajutat cu toate nevoile noastre si ale copiilor. Am avut un weekend foarte fain, ne-am simtit foarte bine... ca acasa 🙂
Diana Claudia BogdanDiana Claudia Bogdan
15:52 06 Jan 22
Locatia si peisajul minunate, casa este foarte curata, chiar extrem de curata, spatioasa, moderna si mult mai mare si draguta decat in fotografii. Dormitoarele sunt spatioase, caldura din belsug, incalzire in pardoseala. Proprietarii foarte amabili, ne-au stat la dispozitie si au rezolvat orice solicitare, atentiile din partea casei au fost placute, se acorda mare interes pentru tot ceea ce inseamna primire si confortul oaspetilor. Am primit recoamandari bune de a comanda de la un restaurant din apropiere, si au pus la dispozitie toate cele necesare pentru gratar. 10+ Si recomand fara ezitare.
js_loader

Economisiți până la 20% din tariful pe noapte pentru sejururi între 14-29 de nopți

Previous
Next
Call Now Button